Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε Musical Theater στην σχολή P.M.T.P. της Σίας Κοσκινά στο Ωδείο Τέχνης Γ.Β. Φακανά και Φωνητική Διδασκαλία στο μετεκπαιδευτικό τμήμα του Εθνικού Ωδείου με τον Πάνο Δήμα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και σπούδασε χορό στο προπαρασκευαστικό τμήμα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Το 2022 επιλέχθηκε και συμμετείχε στο Musical Theater Intensive Seminar του Berklee College of Music στη Βοστώνη.

Από το 2014 εργάζεται ως ηθοποιός και performer σε θεατρικές παραγωγές με βασικό
ενδιαφέρον το μουσικό θέατρο και κύριες συνεργασίες τις: «Ο άνθρωπος που γελά» του
Βικτώρ Ουγκώ (Εθνικό Θέατρο, 2019) σε μουσική σύνθεση και σκηνοθεσία Θοδωρή
Αμπαζή, « Αιολική Γη» του Ηλία Βενέζη (Εθνικό Θέατρο, 2021) σε σκηνοθεσία Τάκη
Τζαμαριά , «Evita» (Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, 2017) και «Cats» (Ελληνικός Κόσμος, 2018) σε σκηνοθεσία Δ. Μαλισσόβα. Έχει αποτελέσει μέλος της παιδικής σκηνής της Μαριάννας Τόλη (2015-2017) ενώ από το 2018 είναι σταθερό μέλος της εφηβικής σκηνής της ομάδας «Μυθωδία» στις μουσικοθεατρικές παραστάσεις «Το Αγόρι με τη ριγέ Πιτζάμα», του Τζόν Μπόιν και «Η μουσική που σταμάτησε τον Πετροπόλεμο» του Δημήτρη Σπύρου, σε διασκευή και σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη.
Επιπλέον, έχει εργασθεί ως χορογράφος, κινησιολόγος και performer σε ομάδες θεάτρου και χοροθεάτρου ενώ έχει εκπαιδευτεί στην τεχνική σώματος και φωνής Alexander. Συμμετέχει ακόμα ως lead singer pop και jazz φωνητικών σχημάτων.