μουσική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας

Πιστεύουμε στους καταρτισμένους δασκάλους μουσικής, στους εξειδικευμένους επαγγελματίες και στους λαμπρούς καλλιτέχνες, γι’ αυτό το καθηγητικό μας προσωπικό αποτελείται από εξαίρετους μουσικούς και παιδαγωγούς.

Γνωρίζουμε πως η πρώτη επαφή με την μουσική είναι η πιο σημαντική, γι’ αυτό επενδύουμε στην σχεδίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατάλληλων για μικρές ηλικίες και φροντίζουμε ακόμη και οι νεαρότεροι μαθητές μας να αγαπήσουν κοντά μας τη μουσική.

Αναγνωρίζουμε την αξία της υψηλής τέχνης γι’ αυτό και οι σπουδές που προσφέρουμε χαρακτηρίζονται από υψηλές καλλιτεχνικές αξιώσεις.

Προωθούμε την μουσική ως κοινωνική δραστηριότητα, γι’ αυτό και προσφέρουμε την δυνατότητα συμμετοχής σε σημαντικά μουσικά σύνολα σε συνεργασία με το Ωδείο Kodály: Παιδική Χορωδία, Μικτή Χορωδία, Ορχήστρα Σπουδαστών,  και πολλά σύνολα μουσικής δωματίου.

Το Μουσικοπαιδαγωγικό Σύστημα Kodály αποτελεί την πηγή έμπνευσής μας, και θεωρούμε σημαντικό να προσφέρουμε τα πολύτιμα εργαλεία του στους μουσικούς και εκπαιδευτικούς που το αποζητούν.

***

phil-1