Ιδρύθηκε το 1990 από τον Μιχάλη Πατσέα. Εμφανίστηκε 65 φορές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τόσο σε παραστάσεις όπερας (Κάρμεν του Μπιζέ, Όπερα των Σκιών του Μαμαγκάκη, Μόμο του Μπαλτά, Γυναίκα δίχως σκιά του Στράους, Τουραντό του Πουτσίνι, Ιωάννα στην Πυρά του Ονεγκέρ, Καβαλερία Ρουστικάνα του Μασκάνι, Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ και Ντον Κάρλο του Βέρντι) όσο και σε συναυλίες (με τη Γερμανική Συμφωνική Ορχήστρα του Βερολίνου, την Ορχήστρα των Χρωμάτων, το Melos Brass και την Ορχήστρα του Ωδείου Κόνταλυ). Πρόσφατα συνεργάστηκε τρεις φορές με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, στην «Συμφωνία Δάντης» του F. Liszt, στο Ορατόριο «Psalmus Hungaricus» του Zoltán Kodály, και στον «Καρυοθραύστη» του Τσαϊκόφσκι.

Έλαβε μέρος στα Επιδαύρεια του 1995, στην Ορέστεια του Ξενάκη και στο Φεστιβάλ Αθηνών του 2004 με τον Νότη Μαυρουδή. Συνεργάστηκε με την Εθνική Λυρική Σκηνή στην όπερα Χένσελ και Γκρέτελ του Χούμπερντινκ (Ηρώδειο κ.ά. 15 παραστάσεις).

Συνεργάστηκε με τα Θέατρα: Εθνικό, Κρατικό Βορείου Ελλάδος και Τέχνης. Έδωσε πολλές συναυλίες οργανωμένες μεταξύ άλλων από Υπουργεία, Πανεπιστήμια, Δήμους, την ΕΡΤ, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Εμφανίστηκε σε Χορωδιακά Φεστιβάλ. Συμμετείχε στις επίσημες εκδηλώσεις εορτασμού της Χιλιετίας στην Ακρόπολη και σε εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Ολυμπιάδας, καθώς και σε Αρχαιολογικούς χώρους των Αθηνών. Είναι η πρώτη παιδική χορωδία που εμφανίστηκε στο νέο Μουσείο της Ακρόπολης (2008) και στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ωνασείου (2012).

Προσκλήθηκε από την Προεδρία της Δημοκρατίας και τραγούδησε στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στον Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας κ. Recep Tayyip Erdoğan στις 07/12/2017.Εμφανίστηκε στην Ελληνική, την Ουγγρική και τη Γερμανική τηλεόραση, συμμετείχε σε ηχογραφήσεις του Γ’ Προγράμματος της ΕΡΑ και στην ηχογράφηση δίσκων (CD) μεταξύ των οποίων: την Παιδική Όπερα Brundibár του Hans Krása, Live at the Odeon of Herod Atticus του Νότη Μαυρουδή, Ώρες μου χρωματιστές του Γιώργου Σταυριανού, 12 Τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη με τη Βίκυ Λέανδρος και Στους δρόμους του Διόνυσου του Νίκου Παπακώστα. Ερμήνευσε έργα Ελλήνων συνθετών σε παγκόσμιες πρώτες εκτελέσεις και έργα σύγχρονων Ούγγρων συνθετών σε πανελλήνιες πρώτες εκτελέσεις. Βραβεύτηκε από το Ουγγρικό Υπουργείο Πολιτισμού.