Ο Σπύρος Σουλαδάκης παρέχει πιανιστική συνοδεία σε μαθητές του Athenaeum ωδείου.

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε πιάνο με την Ίντα Λώρη Μαργαρίτη και την Μαρίνα Κουτούβαλη (δίπλωμα πιάνου με πρώτο βραβείο παμψηφεί), ανώτερα θεωρητικά (πτυχία αρμονίας, αντίστιξης και φούγκας) με τους Ανδρέα Καρμπόνε και Πόπη Αρτέμη και είναι απόφοιτος του Royal College of Music του Λονδίνου από την τάξη του John Blakely στο πιάνο και του Nigel Clayton στο piano accompaniment.

Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει πολυάριθμα σεμινάρια από διακεκριμένους καθηγητές και σολίστ πιάνου, όπως Paul Badura Skoda, Murray Perahia, Pierre Boulez, Nelly Acopian-Tamarina, Konstantin & Julia Ganev, Aleksandar Raichev, κ.α.

Έχει συμμετάσχει και βραβευθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στη Μ. Βρετανία απέσπασε πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό πιανιστικής συνοδείας “Robert Sutherland” (2002).

Έχει εμφανιστεί στη Νέα Υόρκη (Carnegie Hall), στο Λονδίνο (Wigmore Hall, National Gallery κ.α.), στη Ρώμη, στο Παρίσι, στο Μιλάνο, στη Βαϊμάρη, στην Κύπρο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στη Θεσσαλονίκη, στην Κρήτη, στη Ρόδο, κ.α. Παρουσιάζει πρωτότυπα έργα συνθετών του 20ου και 21ου αιώνα, εργάζεται για την μουσική κάλυψη χώρων, και προετοιμάζει – συνοδεύει τραγουδιστές και μουσικούς σε εξετάσεις, ακροάσεις και συναυλίες. Επίσης συνεργάζεται με τη Εθνική Λυρική Σκηνή, τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, το Φεστιβάλ Αιγαίου και άλλους φορείς πολιτισμού σε μουσικά/εκπαιδευτικά προγράμματα ανά την Ελλάδα. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως πιανίστας και καθηγητής πιάνου και θεωρητικών, από το 2004.