Η Χριστίνα Αντωνιάδου διδάσκει εκκλησιαστικό όργανο στο Ωδείο Κodály και στο Athenaeum Ωδείο.

Ξεκίνησε και έλαβε τα μουσικά της διπλώματα στην Αθήνα, σπουδάζοντας πιάνο, τρομπέτα και ανώτερα θεωρητικά. Ως υπότροφος του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», σπούδασε εκκλησιαστικό όργανο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Αποφοίτησε από την Βασιλική Ακαδημία Μουσικής του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και το Βασιλικό Κονσερβατόριο της Σκωτίας (BMus, MMus, LRAM).
Σπούδασε Διεύθυνση Χορωδίας με τον Μιχάλη Πατσέα στο Ωδείο Kodály.

Έχει εμφανιστεί ως σολίστ αλλά και ως συνοδός σε σπουδαία φεστιβάλ, καθεδρικούς ναούς και χώρους συναυλιών στην Ευρώπη και την Αφρική. Η Χριστίνα ήταν ιδρύτρια και καλλιτεχνική διευθύντρια του Ανοιξιάτικου Κύκλου Συναυλιών Οργάνου (Spring Organ Series) για 16 συνεχή χρόνια. Αυτό το μοναδικό στο είδος του φεστιβάλ διακρίθηκε πανευρωπαϊκά από την Ένωση Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ για την ποιότητα και προσφορά του στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η Χριστίνα είναι εκλεγμένη συνεργάτης (ΑRAM) της Βασιλικής Ακαδημίας Μουσικής του Λονδίνου. Είναι οργανίστρια, διευθύντρια μουσικής και συντονίστρια καλλιτεχνικού προγράμματος και σχεδιασμού στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου στην Αθήνα.

Η μακροχρόνια γλωσσική ιαπωνική εκπαίδευση και αγάπη της για τον ιαπωνικό πολιτισμό, την οδήγησαν στην ενσωμάτωσή της στο συγκρότημα ιαπωνικών τυμπάνων Atene Daiko-Tα Τύμπανα του Ήλιου.  Ολοκληρώνει την της εκπαίδευση της ως πιστοποιημένη ηχοθεραπεύτρια από της Βρετανική Ακαδημία Ηχοθεραπείας (British Academy of Sound Therapy-BAST). Eίναι μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου Θεραπευτικού Ήχου (International Therapeutic Sound Association) και πιστοποιημένη πάροχος Πρώτων Βοηθειών.