Η Νεφέλη Μούσουρα διδάσκει πιάνο στο Athenaeum ωδείο.

Εμφανίζεται ως σολίστ σε Ελλάδα, Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία, Ρωσία, Αμερική.Έχει πραγματοποιήσει περιοδεία προσωπικών ρεσιτάλ στην Κίνα και έχει διδάξει σε σεμινάρια σε Κίνα και Ρωσία.

Έχει προσκληθεί σε φεστιβάλ διεθνούς εμβέλειας ενώ τον Ιούλιο του 2019 έκανε το ντεμπούτο της με ρεσιτάλ στο Φεστιβάλ του Salzburg.

Έχει τιμηθεί με υποτροφίες από το «Ίδρυμα Αλ. Ωνάσης», τον «Σύλλογο Φίλων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών», το «Ίδρυμα Παιδείας και Ευρωπαϊκού Πολιτισμού» και το Σωματείο «Gina Bachauer».

Της έχουν απονεμηθεί το Βραβείο «Μυκονίου» της Ακαδημίας Αθηνών, καθώς και βραβεία σε διεθνείς και εθνικούς διαγωνισμούς (3ο βραβείο στον Διαγωνισμό “Campillos” της Ισπανίας, 1ο βραβείο στον “Πανελλήνιο διαγωνισμό νέων πιανιστών”της Άνδρου, 1ο βραβείο στον “Πανελλήνιο διαγωνισμό του Υπουργείου Παιδείας”) .

Ως σολίστ έχει συμπράξει με ορχήστρες όπως: Καμεράτα, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, Ορχήστρα Πατρών, Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, Sinfonieorchester der Universität Mozarteum, Οrpheus Kammerorchester Wien, I Maestri Orchestra of London, Philharmonic Orchestra ‘Mihail Jora’ Bacau, Raanana Symphonette.

Έχει ηχογραφήσει για το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ και έχει εμφανιστεί στην κρατική αυστριακή και την κρατική ελληνική τηλεόραση.

Στην Ελλάδα σπούδασε με τον Αναστάσιο Πάππας στο Ωδείο Kodaly. Κατόπιν έγινε δεκτή στο σολιστικό τμήμα πιάνου του Πανεπιστημίου Mozarteum του Salzburg όπου φοίτησε με καθηγητή τον Rolf Plagge, αποκτώντας τους τίτλους σπουδών Bachelor of Arts και Master of Arts με τις ανώτατες διακρίσεις.

Επίσης πραγματοποίησε στο ίδιο πανεπιστήμιο και τον κύκλο σπουδών Post graduate με καθηγητή τον Imre Rohmann. Είναι αριστούχος απόφοιτος του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.