Η Ελένη Ποζατζίδου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτη του Μουσικού σχολείου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. Έχει σπουδές κλασικού πιάνου, θεωρίας και αρμονίας της μουσικής καθώς επίσης ειναι και πτυχιούχος Σύγχρονου τραγουδιού από το Εθνικό Ωδείο (παράρτημα Σπάρτης) με καθηγητή τον κ.Πάνο Δήμα.

Από το 2015 ζει μόνιμα στην Αθήνα και εργάζεται στον χώρο της μουσικής και του θεάτρου.Ως μέλος του γυναικείου πολυφωνικού συγκροτήματος Fones (από το 2016- 2020) το οποίο δημιουργήθηκε από την Μαρίνα Σάττι, έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Παύλος Παυλίδης, ο Δημήτρης Καλαντζής κ.α. και έχει πραγματοποιήσει σημαντικές εμφανίσεις τόσο στην Ελλάδα (Ηρώδειο, Μέγαρο Μουσικής, Ραδιομέγαρο ΕΡΤ) όσο και στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Γαλλία, Ελβετία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία κ.α.) Την περίοδο 2019-2020 το porject “Μαρίνα Σάττι και Fones” πραγματοποίησε σημαντικές εμφανίσεις και αποτέλεσε το 1ο ελληνόφωνο σχήμα που φιλοξενήθηκε στο θρυλικό KEXP show της Αμερικής.

Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στις θεατρικές παραστάσεις “Οδυσσέας” του James Joyce σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγαρτζίδη και Δέσποινας Αναστάσογλου στον ρόλο της Mily Bloom (Πειραιώς 260) καθώς και στην παράσταση “Προμηθέας Δεσμώτης” σε σκηνοθεσία Μάρθας Φριντζήλα ως μέλος του χορού των Ωκεανίδων (Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου) στα πλάισια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Τον χειμώνα του 2019 έκανε την μουσική διδασκαλία στο μουσικό σύνολο Chores της Μαρίνας Σάττι για τις παραστάσεις “Ψίθυροι” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν (θέατρο Αθηνών) και “Σατανερί” σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ευκλείδη και Δημήτρη Δημόπουλου (Λυρική Σκηνή).

Τον Μάιο του 2019 συμμετείχε στην ελληνική αποστολή της Eurovision στα φωνητικά του τραγουδιού Better Love με το οποίο εκπροσώπησε η Κατερίνα Ντούσκα την Ελλάδα στον διαγωνισμό. Τέλος έχει δανείσει την φωνή της σε μεταγλωττίσεις ταινιών της Disney όπως: Βαιάνα, Η πεντάμορφη και το Τέρας, Coco και πολλές ακομα.