Η Νεφέλη Φασούλη διδάσκει jazz τραγούδι στο ωδείο Athenaeum.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Στην ηλικία των 6 χρόνων ξεκίνησε σπουδές βιολιού και θεωρητικών στο Ωδείο Μουσικός Σύνδεσμος Αθηνών.Τον Σεπτέμβριο του 2013 αποφοίτησε από το λύκειο με άριστα και εισήχθη στη Νομική Σχολή Αθηνών, από όπου και αποφοίτησε το 2018. Την επόμενη χρονιά ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών “Τζαζ αυτοσχεδιασμός και νέες Τεχνολογίες” του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δάσκαλοι της υπήρξαν ο Πάνος Δήμας στο κλασικό και σύγχρονο τραγούδι αλλά και οι Σύλβιος Σύρρος και Σοφία Νοητή στο τζαζ τραγούδι. Το καλοκαίρι του 2022 ολοκλήρωσε το πτυχίο Σύγχρονου τραγουδιού στο Εθνικό Ωδείο Σπάρτης με τον δάσκαλο της Πανό Δήμα. Επιπλέον, το καλοκαίρι του 2022 βραβεύεται με την υποτροφία Καλλιτεχνών (artist grant) από το ίδρυμα Φουλμπράιτ (Fubright) για να συνεχίσει τις μουσικές σπουδές της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Ως τραγουδίστρια έχει πλαισιώσει στην σκηνή αλλά και δισκογραφικά πληθώρα καλλιτεχνών, ανάμεσά τους: Βασίλης Καζούλης, Νικος Ζιώγαλας, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Νίκος Πλατύραχος, Μάκης Αμπλιανίτης, Αντώνης Απέργης, Τατιάνα Ζωγράφου και άλλοι. Το 2022 συμμετείχε στο πλευρό του Γιάννη Κότσιρα στην παράσταση Λυρικές Εικόνες- Μίκης Θεοδωράκης της Εναλλακτικής Σκηνής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Επί πέντε έτη είναι μόνιμη συνεργάτης του Φοίβου Δεληβοριά, ανήκε στον μόνιμο θίασο της Ταράτσας του Φοίβου, ενώ το 2021 κυκλοφόρησε η πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ο Κόσμος σου” από τη δισκογραφική εταιρεία United We Fly.